GİRESUN / ESPİYE - Espiye Nene Hatun Anaokulu

May

ESPYİE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREVLİ HEMŞİRELERİMİZ OKUL SAĞLIĞI KAPSAMINDA ÇOCUKLARIMIZA HİJYEN EĞİTİMİ VERDİ.

Nis

ESPİYE HALK EĞİTİM MERKEZİ HAYAT BOYU ÖĞRENME 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ÇOCUKLARLA KOKULU TAŞ ETKİNLİĞİ YAPTIK.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLADIK.

Mrt

60. KÜTÜPHANE HAFTASINDA ÇOCUKLARIMIZLA BİRLİKTE KÜTÜPHANE GEZİSİ YAPTIK.

Mrt

Orman haftası faaliyeti olarak Espiye Orman İşletme Müdürlüğünün fidan dikimi faaliyetine katılım sağladık.

Geleceğin büyükleri olan çocuklara yeşili sevdirmek, korumak, bilgilendirmek ve ağaç dikmenin önemini anlatmak için yapılan etkinlikte; önce nasıl fidan dikileceğinin eğitimini alan çocuklarımız ardından ağaçlandırma çalışmasına katılıp “bizim de bir ağacımız olsun” diyerek fidan diktiler. Fidanları dikerken, toprağın da zevkini yaşayan çocuklarımız ağaçlarını diktikten sonra can suyu verdiler ve yazmış oldukları şiirleri fidanlarına astılar.

Mrt

Espiye İlçe Sağlık Müdürlüğünden okulumuza gelen doktor ekibi, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize seminer düzenlemiştir. Doktorlarımız bu konu hakkında bilgilendirici slayt, eğitici çizgi film ve gösteri yaparak sunularını öğrencilerimize sundular.

Mrt

Okulumuzda hazırlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni Anma programı kapsamında; açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapılmış,video izletilmiş,''Çanakkale '' türküsü dinletilmiş ve '' Çanakkale Geçilmez.'' sloganı öğrencilerimizle söylenmiş, Çanakkale savaşına ait çanakkale menüsü öğrencilerle paylaşıldı ve günün anlam ve önemini belirtmek adına hoşaf dağıtıldı.

DEPREM TATBİKATIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Mrt

BAHÇE ETKİNLİKLERİMİZ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZLE SEBZE EKİMİ YAPTIK.

Şbt

OKULUMUZDA YÜZ YÜZE 100 ÇOCUK OYUNLARI  KAPSAMINDA OYUNLARIMIZI OYNADIK.

Şbt

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILININ İKİNCİ DÖNEMİ İLK VELİ TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Şbt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ŞUBAT AYINDA KÜLTÜREL ÖGELER İÇEREN ETKİNLİKLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Şbt

ÜLKEMİZİ DERİNDEN ETKİLEYEN KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ 6 ŞUBAT'TA MEYDANA GELEN DEPREM FELAKETİ SEBEBİYLE TÜM SINIFLARIMIZDA SAYGI DURUŞU YAPILMIŞTIR.

Şbt

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ 2. DÖNEMİ BAŞLADI.ÖĞRETMENLERİMİZ, ÖĞRENCİLERİMİZ VE VELİLERİMİZ İÇİN GÜZEL VE VERİMLİ BİR EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OLMASINI DİLERİZ.

DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI KAPSAMINDA ETKİNLİKLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.