GİRESUN / ESPİYE - Espiye Nene Hatun Anaokulu

Şbt

OKULUMUZDA YÜZ YÜZE 100 ÇOCUK OYUNLARI  KAPSAMINDA OYUNLARIMIZI OYNADIK.

Şbt

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILININ İKİNCİ DÖNEMİ İLK VELİ TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Şbt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ŞUBAT AYINDA KÜLTÜREL ÖGELER İÇEREN ETKİNLİKLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Şbt

ÜLKEMİZİ DERİNDEN ETKİLEYEN KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ 6 ŞUBAT'TA MEYDANA GELEN DEPREM FELAKETİ SEBEBİYLE TÜM SINIFLARIMIZDA SAYGI DURUŞU YAPILMIŞTIR.

Şbt

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ 2. DÖNEMİ BAŞLADI.ÖĞRETMENLERİMİZ, ÖĞRENCİLERİMİZ VE VELİLERİMİZ İÇİN GÜZEL VE VERİMLİ BİR EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OLMASINI DİLERİZ.

Ock

DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI KAPSAMINDA ETKİNLİKLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ock

BİLİM ŞENLİĞİMİZDE ÖĞRENCİLERİMİZLE BİLİM ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ETKİNLİKLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi ocak ayı faaliyeti kapsamıda uzman daveti olarak çocuk kitabı yazarı Ayşe AYDEMİR okulumuza geldi. Yazarımız öğrencilere kitaplarını tanıtıp etkinlik yaptıktan sonra imza töreni yaptı.

Ock

Dilimizin zenginllikleri kapsamında Ocak Ayı Faaliyeti olan Uzman Daveti Kapsamında okulumuza 10 Ocak 2024 tarihinde çocuk kitabı yazarı Ayşe AYDEMİR gelecektir.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında etkileşimli kitapların merkeze alındığı günlük planlar hazırlandı ve belirlendi. Kitapda bilinmeyen kelimeler keşfedildi ve öğrenciler ile birlikte öğrenildi.

Ock

Ailelerimiz ve çocukların birlikte katılım göstereceği bir faaliyet uygulanmıştır.

Ock

Etkileşimli Kitap okumaların merkeze alındığı günlük planlar hazırnıp uygulandı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Proje Kasım Ayı Faaliyeti : Aileler Buluşması kapsamında MEB tarafından yayınlanan "Aile Buluşmaları" faaliyeti için örnek etkinlikleri sınıfında aileleri gözlemesiyle beraber yaptı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kasım Ayı Faaliyeti : Aileler Buluşuyor etkinliği olarak, proje ile ilgili aileler ile çevrimiçi/yüzyüze toplantılar yapılarak proje hakkında bilgilendirmeler yapıldı.