GİRESUN / ESPİYE - Espiye Nene Hatun Anaokulu

Espiye Nene Hatun Anaokulu

Boncukçu Mah. Kreş Sok. Espiye Nene Hatun Anaokulu 3/A
Vizyon
Nene Hatun Anaokulu olarak vizyonumuz; Atatürk,Vatan, Millet, Bayrak, Aile, İnsan sevgisini benimseyen,çevresi ile iyi iletişim kurabilen, çağdaş düşünceli hak ve sorumluluklarını bilen,kültürel çeşitlilik içerisinde hoşgörülü bireyler yetiştirmek,geleceği bu günden yaşayarak, okulumuzdaki kaliteyi yükseltmek için eğitim ve öğretimde örnek ve önder olmak,çocukları İlköğretime hazırlamak ve dünya standartlarında bir eğitim sunmaktır.
Misyon
‘Her çocuk bizim için özeldir’ Hepsi farklı kişilik özelliklerine, ilgi - yetenek ve farklı öğrenim yapılarına sahiptir. Her çocuğun bireysel potansiyeline göre, özgüvenini kaybetmeden kendi hedeflerine ulaşabilmesi üzerine bir eğitim anlayışından hareket ediyoruz. Biz onlara beceri ve yaratıcılıklarını özgürce ortaya koyabilecekleri bir öğrenme ortamı hazırlıyoruz. Mutlu, sağlıklı, eğlenceli, güvenli ve öğrenmeye ilgi uyandıran bir ortamda; kendine güvenen, kişisel ve sosyal sorumluluklarını taşıyan, kendini değerlendirebilen, yaşadığı dünyaya duyarlı, ilke ve değerlerine sahip, yaşama dönük bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Sorumluluğumuzun çocukların düşünme yeteneğini geliştirmek, değişen ve gelişen dünyaya uyum sağlayan, hayat boyu öğrenen bireyler yetiştirmek olduğuna inanıyoruz.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
07:30-12.30 12:45-17.45 12:30-17:30(KULÜP EĞİTİMİ)
Okulumuz Espiye ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Servis Bilgisi
Okul Servisi, velilerimizin kendi seçtiği firmalar tarafından yürütülmektedir. Kurumumuzun sunduğu okul servis hizmeti bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz adresi :Bonçukçu Mah. Kreş Sok. No: 3/A Espiye Nene Hatun Anaokulu Espiye/GİRESUN
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR. İL MERKEZİNE İSE 32 KM UZAKLIKTADIR.